Energie in WAUW!denberg 

Online evenement 5 oktober 2020

Doe mee met het online evenement Energie in WAUW!denberg! Georganiseerd voor bewoners, door bewoners. Luister naar welke energiebesparende maatregelen andere bewoners al hebben genomen; Krijg te horen hoe je je huis kan verduurzamen en welke financieringsmogelijkheden hiervoor beschikbaar zijn; Ga met elkaar in gesprek over de mogelijkheden in je eigen huis voor energiebesparing, isolatie en zonnepanelen. Meld je aan via het registratieformulier van Natuur en Milieufederatie Utrecht (mede-organisator): Registratieformulier Energie in WAUW!denberg.

 

Energiecafés

Vrijdagmiddag 18 september vond in het cultuurhuis het eerste Energiecafé plaats! Verschillende inwoners van Woudenberg gingen het gesprek aan met een energiecoach om zo meer te weten te komen over de mogelijkheden van verduurzaming bij hen thuis. De derde vrijdag van oktober en november staan de volgende energie cafés gepland. Lees meer over de energie cafés.

  

Informatieavond ‘Alles over isoleren’

Maandag 27 januari 2020 kwamen ruim 50 woningeigenaren af op de informatieavond ‘Alles over isoleren’. Gerald ten Wolde van Stichting Duurzaam Woudenberg opende de avond, waar ook wethouder Marleen Treep aan het woord kwam en Raoul Santibanez als specialist. Bij de energietransitie zullen ook woningeigenaren moeten meedoen als we de gezamenlijke doelstellingen willen halen. Maar dat levert een hoop vragen op. De campagne ‘Energie in Woudenberg’ helpt inwoners van Woudenberg daarbij op wegDe keuze voor isoleren als thema was geen toeval. Want isoleren is de eerste stap op weg naar een woning die klaar is voor de toekomst. En een stap waarvan u geen spijt zult krijgen. Lees MEER.

Informatieavond ‘Voorbeeldwoningen’

Op donderdagavond 4 april 2019 was er een druk bezochte avond in het Cultuurhuis in Woudenberg over energiebesparing. In totaal 370 huiseigenaren van drie woningtypes die veel voorkomen in de wijken rondom de Willem de Zwijgerlaan, de Rembrandtlaan, de J.F. Kennedylaan en de Koning Willem III laan waren hiervoor uitgenodigd. Lees MEER.

Haantjesdag 2018

Op zaterdag 9 juli 2018 stonden we met het Energy Experience Center op een mooie plek op de Haantjesmarkt. Meerdere Woudenbergers gingen naar huis met tips en adviezen,  

Informatieavond ‘Het nieuwe wonen’

Op dinsdagavond 13 maart 2018 vond in het Cultuurhuis een informatiebijeenkomst plaats over ‘Het Nieuwe Wonen’. Wat kunt u doen om uw woning naar ‘nul-op-de-meter’ te krijgen? En kan dat ook stap voor stap? Lees MEER.