Woonplein Woudenberg

Welkom op het Woonplein Woudenberg

Het Woonplein is een samenwerking tussen diverse lokale bedrijven op het gebied van duurzaamheid. Denk aan installateurs van zonneboilers, zonnepanelen of warmtepompen. Makelaars zijn ook partner van het woonplein.

En de Rabobank draagt samen met de partners bij aan een duurzamer Woudenberg. In samenwerking met de gemeente Woudenberg en stichting Duurzaam Woudenberg/Energie in Woudenberg verzorgen we voor u een breed aanbod van duurzame maatregelen. Regelmatig zijn er acties of evenementen rondom duurzaamheid.

Onze partners vertellen u graag meer over hun motivatie om met duurzaamheid aan de slag te gaan:

Stichting Duurzaam Woudenberg/Energie in Woudenberg

‘Vraag een energieadvies aan’

Als stichting hebben wij het oogmerk om alle inwoners van Woudenberg te informeren over en te motiveren tot (het nemen van) duurzame maatregelen aan uw woning. Dit kan voor zowel huur- als koopwoningen. Met behulp van onze energiecoaches maken we een advies op maat voor uw huis. Zodat u er in de toekomst warmpjes bij zit. Niet alleen qua temperatuur, duurzame maatregelen zijn  (op langere termijn) ook goed voor uw portemonnee. En u draagt bij aan een betere wereld.

Hubo Woudenberg

‘Elke stap telt’

Wij doen mee omdat wij van mening zijn dat als we willen dat de wereld bewoonbaar blijft voor ons nageslacht we bij ons zelf moeten beginnen. Elke “kleine” stap telt.

AZ-isolatie

‘Na-isoleren is zinvol’

Is uw woning gebouwd voor 1985? Dan is na-isoleren zinvol! AZ-isolatie komt graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek, inclusief isolatie inspectie. Na ons advies weet u precies wat uw isolatiemogelijkheden zijn, bent op de hoogte van de subsidie mogelijkheden en weet u hoe groot uw besparing is! Wij gaan voor het beste advies! U ook?

Van de Bunt Isolatietechniek

‘Uw isolatiespecialist’

Van de Bunt Isolatietechniek biedt sinds 2008 isolatie oplossingen op maat. Per jaar voorzien wij ruim 5000 tot 6000 woningen, bedrijfspanden en utiliteit van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en dakisolatie. Wij geven 10 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Hofland Installaties

‘Gratis adviesgesprek op maat over verduurzaming ‘

Benieuwd hoe u meerwaarde kan creëren op uw pand en kosten kan besparen op de energierekening? Hofland Installaties adviseert u graag welke stap het beste gezet kan worden om uw woning of bedrijfspand (verder) te verduurzamen middels een duurzame investering!

Groen Dak

‘Begroeid dak’

Een groendak is een dak dat begroeid is met planten. Afhankelijk van het soort beplanting en het gebruik heeft men het over verschillende soorten groene daken. Groendak heeft voorbeelden van sedum groendaken in Scherpenzeel, bezoek in overleg. De 1e vrijdag van de maand en de zaterdagmorgen erna is er een inloopdag, een open dak.

New Solar

‘Profiteer van de zon’

Waarom juist nu zonnepanelen kopen? Indien u nu beslist om voor zonnepanelen te kiezen profiteert u komend voorjaar in ieder geval van de zon. Een fijne gedachte met de stijgende energieprijzen. Bij New Solar adviseren we u graag. 

 Zon op Woudenberg

‘Groene energie bereikbaar voor iedereen’

Energiecoöperatie Zon op Woudenberg is in nauwe samenwerking met de Stichting Duurzaam Woudenberg opgericht en drijft volledig op vrijwilligers, zonder commerciële belangen. Wij willen graag een bijdrage leveren aan de landelijke doelstelling voor het opwekken van duurzame energie (RES). De doelstelling is om groene energie voor iedereen in Woudenberg bereikbaar en betaalbaar te maken. Wat ons betreft realiseren we meer dan 50% aan lokaal eigendom!  

Energievanzelf

‘Zowel particulier als zakelijk’

Energievanzelf is de specialist in zonnesystemen. Wij willen zonne-energie voor iedereen mogelijk maken . Zowel voor particuliere als voor zakelijke aanschaf van zonnepanelen.

Circulectric

‘Yep is jouw energieplan voor de komende 10 jaar’

Een plan dat je helpt op het juiste moment de juiste keuzes te maken. Over wel of geen zonnepanelen en zo ja, hoeveel dan? Over welke omvormer de beste is, vooral ook omdat het misschien straks interessant wordt om een eigen batterij te plaatsen zodat je zelf opgewekte energie op kunt slaan. Over de vraag wat een warmtepomp in jouw situatie oplevert, mocht je CV ketel het ooit begeven.
Dat plan gaat je kosten besparen, én het gaat je CO2 footprint fors terugbrengen. Echt waar? Ja. YEP helpt! 

Geijtenbeek & Boers Makelaars

‘Gratis taxatie’

Uw woning is meer waard dan u denkt. Bent u ook benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak dan gebruik van onze gratis ‘Taxatieweken’. Wij komen graag langs voor een gratis waarde advies!

Eerenbeemt Makelaardij

‘Enthousiaste makelaars waarmee het ‘klikt!’

Wij snappen dat een ‘klik’ met de makelaar doorslaggevend is. Iemand die betrokken is bij misschien wel de belangrijkste beslissing in je leven, kies je niet zomaar. Samenwerken met ons voelt daarom als thuiskomen. Dat merk je aan alles. Of je nu op zoek bent naar je droomhuis, je huis voor de hoogste prijs wil verkopen of een vrijblijvende waardebepaling van je huis wil ontvangen. Bij alles gaan we voor de 9+ tevredenheid!

Makelaardij Molenbeek

‘Passie voor wonen’

Wonen, werken en leven met Molenbeek Makelaars in regio Utrecht. Met drie vestigingen, 25 specialisten en ruim 65 jaar aan kennis zijn wij uw makelaar in de regio van Utrecht, Zeist en Woudenberg. Iedereen bij ons op kantoor heeft zijn eigen passie.

Rabobank

‘Duurzaam huis levert veel op’

Rabobank draagt samen met andere lokale enthousiaste duurzaamheidspartners (waaronder Stichting Duurzaam Woudenberg, Gemeente Woudenberg en Hubo Woudenberg) graag een steentje bij om woningeigenaren in Woudenberg  te helpen en te motiveren om stappen te gaan zetten in het verduurzamen van hun woning. Alle lokale expertise op het gebied van Duurzaam Wonen vinden inwoners van Woudenberg op het Woonplein Woudenberg.

Een duurzaam huis kan je immers veel opleveren. Een lagere energierekening, meer wooncomfort en je draagt bij aan een beter milieu. En er zijn meer momenten om te verduurzamen dan je denkt. Als je een huis koopt, bouwt of verbouwt. Maar ook als je je hypotheek aanpast. Bij Rabobank noemen we dit duurzame woonkansen. En wij helpen je ze te benutten. Oriënteren kost niets. Neem vrijblijvend contact op met Erik Valster Financieel Adviseur Wonen van de Rabobank via  06 10 86 45 94. Mailen kan ook erik.valster@rabobank.nl of kijk meer voor informatie op www.energie-in-woudenberg.nl