Krijg 65 euro cadeau van de gemeente!

Cashback actie in Woudenberg

Energie in Woudenberg voert in 2020 en 2021 een cashback actie in de gemeente Woudenberg. Woningeigenaren kunnen €65 terugkrijgen van investeringen in kleine of grotere energiebesparende maatregelen.  Dit geldt bijvoorbeeld voor tochtstrips, LED-lampen of een energiezuinige koelkast, of bij de aanschaf van zonnepanelen en isolatie. In deze flyer vindt u alle informatie over de artikelen waarop u geld terug kan krijgen en hoe dit werkt. Daarnaast kunt u gebruik maken van (digitaal) lokaal advies (energiecoach, energiescan, warmtescan) om u te helpen passende maatregelen te kiezen en uit te voeren.

Bij de flyer hoort een informatiefolder, waarin te lezen valt hoe u uw huis stap voor stap, zonder spijt, klaar maakt voor de toekomst.

De cashback actie is onderdeel van de ‘Subsidie Energievoucher Gemeente Woudenberg’, waarover u hieronder meer leest.

Subsidie Energievoucher gemeente Woudenberg

De gemeente Woudenberg heeft een subsidieregeling, waaruit huiseigenaren (dus niet huurders) €65 terug kunnen ontvangen van investeringen in energiebesparende maatregelen. De subsidieregeling is bedoeld om zoveel mogelijk huiseigenaren te laten investeren in kleine en grotere energiebesparende maatregelen. HIER leest u alles over de regeling.

De subsidieregeling is de uitvoering van een subsidie, die samen met met vier andere Eemland gemeenten (Baarn, Bunschoten, Leusden en Soest) werd verkregen vanuit de Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) van de Nederlandse regering.