Energie in Woudenberg

De campagne ‘Energie in Woudenberg’ wil inwoners van de gemeente stimuleren om aan de slag te gaan met het verduurzamen van hun woning, maar ze daarbij ook helpen. Deze website is daarbij de ‘ontmoetingsplek’ waar u terecht kunt voor informatie.

  • Informatie over wat er kan met uw woning vindt u onder de knop Mijn Huis‘.
  • Informatie over wonen in een comfortabel en energiezuinig huis, vindt u onder de knop ‘Het Nieuwe Wonen‘ 
  • Informatie over de campagne vindt u op deze pagina. Wat is er al gebeurd en wat staat op de agenda?

Nieuwsbrieven

Voor mensen die op de hoogte willen blijven van wat we er gebeurt in Woudenberg is er een Nieuwsbrief. Wilt u op de Nieuwsbrief ook ontvangen? Geef dat dan op via ons contactformulier.

Hieronder vindt u de ‘oude’ Nieuwsbrieven. 

Informatieavond ‘Voorbeeldwoningen’

Op donderdagavond 4 april 2019 was er een druk bezochte avond in het Cultuurhuis in Woudenberg over energiebesparing. In totaal 370 huiseigenaren van drie woningtypes die veel voorkomen in de wijken rondom de Willem de Zwijgerlaan, de Rembrandtlaan, de J.F. Kennedylaan en de Koning Willem III laan waren hiervoor uitgenodigd. Lees MEER.

Haantjesdag 2018

Op zaterdag 9 juli 2018 stonden we met het Energy Experience Center op een mooie plek op de Haantjesmarkt. Meerdere Woudenbergers gingen naar huis met tips en adviezen,  

Informatieavond

Op dinsdagavond 13 maart 2018 vond in het Cultuurhuis een informatiebijeenkomst plaats over ‘Het Nieuwe Wonen’. Wat kunt u doen om uw woning naar ‘nul-op-de-meter’ te krijgen? En kan dat ook stap voor stap? Lees MEER.

Doe-het-zelf… met korting

Met de campagne ‘Energie in Woudenberg’ willen Duurzaam Woudenberg en de gemeente inwoners van Woudenberg helpen bij het werken aan een energiezuinig en comfortabel huis. Er zijn een heleboel dingen die je zelf kunt doen. Kijk maar eens op onze  ‘Bespaarchecklist‘. Voor de materialen die daarvoor nodig zijn, kun je nu in Woudenberg met 15% korting terecht bij Hubo . Deze korting krijg je op producten, waarmee je in je huis energiebesparende maatregelen kunt nemen. 

Bedrijven

Een aantal bedrijven uit Woudenberg en omgeving heeft zich aangesloten bij deze campagne. Ze willen woningiegenaren zo goed mogelijk op weg helpen naar een NOM woning. Lees MEER.