Vraag het energiebesparingscadeau aan!

Woningeigenaren in de gemeente Woudenberg kunnen tot 31 december 2021 nog €65 subsidie aanvragen voor kleine en grote energiebesparende maatregelen. In de flyer van de gemeente Woudenberg staat voor welke maatregelen u dit kunt gebruiken. De actie geldt zo lang de voorraad strekt. 

Een energievoucher (geld terug) of iets uitkiezen in de webshop

U kunt vanaf nu op twee manieren de subsidie van €65 inzetten. In beide gevallen gaat dit via het energieloket van de gemeente Woudenberg. Daar begint de reis.

Heeft u na 1 januari 2020 een energiebesparende maatregel genomen en heeft u daarvan nog het bonnetje? Vraag dan de energievouchersubsidie aan. U kunt op het energieloket uw bonnetje uploaden en de €65 terugvragen.

Bent u van plan om een kleine energiebesparende maatregel te treffen? Dan kunt u er vanaf nu ook voor kiezen om op bezoek te gaan bij de webshop voor de energiebesparende materialen die u zoekt. U ontvangt een unieke code waarmee u de €65 direct kunt verzilveren.

Succes met energie besparen!

Krijg 65 euro cadeau van de gemeente!

Cashback actie in Woudenberg

Energie in Woudenberg voert in 2020 en 2021 een cashback actie in de gemeente Woudenberg. Woningeigenaren kunnen €65 terugkrijgen van investeringen in kleine of grotere energiebesparende maatregelen.  Dit geldt bijvoorbeeld voor tochtstrips, LED-lampen of een energiezuinige koelkast, of bij de aanschaf van zonnepanelen en isolatie. In deze flyer vindt u alle informatie over de artikelen waarop u geld terug kan krijgen en hoe dit werkt. Daarnaast kunt u gebruik maken van (digitaal) lokaal advies (energiecoach, energiescan, warmtescan) om u te helpen passende maatregelen te kiezen en uit te voeren.

Bij de flyer hoort een informatiefolder, waarin te lezen valt hoe u uw huis stap voor stap, zonder spijt, klaar maakt voor de toekomst.

De cashback actie is onderdeel van de ‘Subsidie Energievoucher Gemeente Woudenberg’.

Subsidie Energievoucher gemeente Woudenberg

De gemeente Woudenberg heeft een subsidieregeling, waaruit huiseigenaren (dus niet huurders) €65 terug kunnen ontvangen van investeringen in energiebesparende maatregelen. De subsidieregeling is bedoeld om zoveel mogelijk huiseigenaren te laten investeren in kleine en grotere energiebesparende maatregelen. HIER leest u alles over de regeling.

De subsidieregeling is de uitvoering van een subsidie, die samen met met vier andere Eemland gemeenten (Baarn, Bunschoten, Leusden en Soest) werd verkregen vanuit de Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) van de Nederlandse regering.