Maatadvies

Met onze Voorbeeldwoningen aanpak hebben we drie woningtypes beschreven. U krijgt inzicht in kosten en baten van verduurzamingsmaatregelen voor elk van die woningtypes. Het is echter geen maatadvies voor uw woning. Iedere woning is verschillend. Verschillend door eventuele verbouwingen en/of door al getroffen maatregelen. Maar ook verschillend door specifieke wensen van bewoners. Als u behoefte heeft aan een gesprek over de mogelijkheden in uw woning, dan is een afspraak met de energiecoaches van Stichting Duurzaam Woudenberg de moeite waard. Zij komen kosteloos bij u langs voor een ‘eettafelgesprek’. 

Als u een stap verder bent en op basis van de voorstellen van de meewerkende bedrijven serieus overweegt om maatregelen te nemen, ook dan is er een vervolgstap wenselijk.

 • U overweegt meerdere maatregelen of u twijfelt tussen verschillende maatregelen. In dat geval adviseren we u om gebruik te maken van de betaalbare energiescan (€49,50), die wordt aangeboden op deze website. 
 • U overweegt één maatregel. In dat geval kunt u met het formulier hiernaast advies aanvragen. De ondernemer, die die maatregel bij u kan uitvoeren komt dan bij u langs voor een ‘opname’, waarna u een definitieve offerte krijgt. U mag erop rekenen, dat die definitieve offerte niet veel zal afwijken van de prijs die u in ons voorstel heeft aangetroffen, behalve als u een grote verbouwing heeft gedaan.

Aanvraag advies

  Uw naam *

  Uw straat en huisnummer *

  Uw postcode en plaats *

  Uw telefoonnummer *

  Uw e-mail *

  Ik wil graag advies over:

  Nieuwe kozijnenIsolatieglasVloerisolatieDakisolatieSpouwmuurisolatiemechanische ventilatielage H2O convectorenlage H2O convectoren met ventilatieHR ketelHybride warmtepompWarmtepompWarmwaterboilerZonnepanelenGroen dak

  * Verplicht