Aan de slag! Hoe staat uw huis ervoor?

Als u wilt weten hoe u uw huis klaar kunt maken voor de toekomst, moet u eerst weten waar u staat. Daarvoor bieden we u op deze website verschillende mogelijkheden. Als u een keuze maakt, vindt u op een volgende webpagina verdere informatie. Als u een aanvraag wilt doen voor een energiescan, een warmtescan of een bezoek van een energiecoach, dan kan dat via het inschrijfformulier van het Energieloket van de gemeente Woudenberg.

Duurzaam Bouwloket, het energieloket van Bunschoten, heeft nu een online tool beschikbaar, waarmee u kosteloos te weten komt hoe u kunt besparen op uw energierekening.  Naar de tool. Ook voor financieringsmogelijkheden en meer informatie over de te nemen stappen kunt u bij het Duurzaam Bouwloket van Woudenberg terecht.

Een energiecoach kan u op weg helpen naar een energiezuinig huis. Hij kan aangeven wat u zelf kunt doen met kleine maatregelen en door bewust met energie om te gaan.
Lees MEER.

Op dit moment kunnen er geen warmtescans worden afgenomen. U kunt u zich wel aanmelden voor een wachtlijst. In het najaar worden de warmtescans opgepakt.
Lees MEER

Bij de betaalbare energiescan (€49,50) komt een professioneel energieadviseur bij u thuis. In een rapportage geeft hij inzicht in de mogelijkheden in uw woning.
Lees MEER