Informatieavond ‘Alles over isoleren’

Maandag 27 januari 2020 kwamen ruim 50 woningeigenaren af op de informatieavond ‘Alles over isoleren’. Gerald ten Wolde van Stichting Duurzaam Woudenberg opende de avond, waar ook wethouder Marleen Treep aan het woord kwam en Raoul Santibanez als specialist. Bij de energietransitie zullen ook woningeigenaren moeten meedoen als we de gezamenlijke doelstellingen willen halen. Maar dat levert een hoop vragen op. De campagne ‘Energie in Woudenberg’ helpt inwoners van Woudenberg daarbij op wegDe keuze voor isoleren als thema was geen toeval. Want isoleren is de eerste stap op weg naar een woning die klaar is voor de toekomst. En een stap waarvan u geen spijt zult krijgen. Lees MEER.

Informatieavond ‘Voorbeeldwoningen’

Op donderdagavond 4 april 2019 was er een druk bezochte avond in het Cultuurhuis in Woudenberg over energiebesparing. In totaal 370 huiseigenaren van drie woningtypes die veel voorkomen in de wijken rondom de Willem de Zwijgerlaan, de Rembrandtlaan, de J.F. Kennedylaan en de Koning Willem III laan waren hiervoor uitgenodigd. Lees MEER.

Haantjesdag 2018

Op zaterdag 9 juli 2018 stonden we met het Energy Experience Center op een mooie plek op de Haantjesmarkt. Meerdere Woudenbergers gingen naar huis met tips en adviezen,  

Informatieavond ‘Het nieuwe wonen’

Op dinsdagavond 13 maart 2018 vond in het Cultuurhuis een informatiebijeenkomst plaats over ‘Het Nieuwe Wonen’. Wat kunt u doen om uw woning naar ‘nul-op-de-meter’ te krijgen? En kan dat ook stap voor stap? Lees MEER.